Με τέτοια παρέα, κι εμείς θα χάναμε τον αγώνα Γουέσλεϊ! (pics)

Με τέτοια παρέα, κι εμείς θα χάναμε τον αγώνα Γουέσλεϊ! (pics)

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν έπαιξε στον αγώνα της ομάδας του, όμως αυτό ουδόλως τον ενόχλησε, καθώς τον παρακολούθησε με μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη: την γυναίκα του!

Αναμφίβολα ο Σνάιντερ είναι ένας από τους σπουδαιότερους ευρωπαίους ποδοσφαιριστές και από το καλοκαίρι ανήκει στη Νις. Ο Ολλανδός έχει φορέσει τη φανέλα του Άγιαξ, της Ρεάλ, της Ίντερ, της Γαλατασαράι και πλέον ενισχύει τη γαλλική ομάδα.

Ο 33χρονος άσος όμως δεν ήταν έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ (5-1) το βράδυ της Πέμπτης αφού είναι τραυματίας και είδε το ματς παρέα με τη γυναίκα του, την εκρηκτική Γιολάντε Καμπάου.

Η Ολλανδοϊσπανή ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα κατέχει την 14η θέση σε πρόσφατη λίστα με τις πιο καυτές WAGS. Η 32χρονη Γιολάντε γεννήθηκε στην Ίμπιζα από Ισπανό πατέρα και Ολλανδή μητέρα και έχει παίξει σε επτά ταινίες ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε 11 σήριαλ .

Το όμορφο ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2010 στην Τοσκάνη. Ο Γουέσλεϊ και η Γιολάντε έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Το σίγουρο είναι ότι η Γιολάντε δεν περνάει απαρατήρητη σε όποια χώρα και να αγωνίζεται ο Σνάιντερ και πλέον ήρθε η σειρά της Γαλλίας να θαυμάσει τα κάλλη της.

Ρίξτε όμως και εσείς μια ματιά…

GALLERY