Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στη δήλωση της Αγγελικής Ηλιάδη (vid)

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στη δήλωση της Αγγελικής Ηλιάδη (vid)

Η ηθοποιός σπάει την σιωπή της και απαντά στην Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία πρόσφατα έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια τόνισε πως με τον ποδοσφαιριστή έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχε σχέση με την Κάβουρα».

Η ηθοποιός από την πλευρά της θέλησε να απαντήσει σε όσα δήλωσε η Ηλιάδη. «Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: