Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι ξεσπάει δημόσια: «Ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει...»

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι ξεσπάει δημόσια: «Ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει...»

Η Γουάντα Νάρα σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να είναι η αιτία που η Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Μάουρο Ικάρντι κι εκείνη με δήλωση της πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο Μάουρο Ικάρντι περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην Ίντερ. Αρχικά οι διαπραγματεύσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έχουν παγώσει και οι «νερατζούρι» του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο.

Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Europa League με τη Ραπίντ Βιέννης αλλά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη λόγω ενός τραυματισμού του παίκτη, ο οποίος τον άφησε και εκτός από το ματς με την Σαμπντόρια.

Από τη μία τα δημοσιεύματα ήθελαν την Παρί έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, ενώ τώρα στο… παιχνίδι μπήκε και η Τσέλσι. Από την άλλη σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Ρεάλ απέσυρε το ενδιαφέρον τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήρθε έπειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, η οποία παράλληλα είναι και μάνατζερ του, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: «Το να υποστηρίζει κάποιος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ικάρντι εξαιτίας μου είναι εντελώς ψευδές. Πιθανότατα ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει όπως συνέβη στο παρελθόν όταν έλεγα για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ικάρντι. Υποστήριζαν ότι έλεγα ψέματα και ένα μήνα αργότερα ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους το επιβεβαίωσε».