Μπαμπάς πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

Μπαμπάς πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

Μπαμπάς θα γίνει σε τέσσερις μήνες ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο τερματοφύλακας της Atlanta United (αγωνίζεται και στην Τσάρλεστον Μπάτερι), τον περασμένο Δεκέμβριο … δέχτηκε το ωραιότερο γκολ της ζωής του καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αντιγόνη Νικολάου και πολύ σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι όπως δηλώνει αποκλειστικά στο SportsRadar η ηθοποιός. 

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Το πρώτο διάστημα ήμασταν φίλοι και μετά αποφασίσαμε να γίνουμε ζευγάρι» σχολιάζει αρχικά η Αντιγόνη.

Παρότι και οι δύο είναι μικροί δεν φοβήθηκαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους: «Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας που πέρασε πολλά! Υπάρχει απόσταση, πολλά ταξίδια αλλά αυτό μας ένωσε περισσότερο και έτσι πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Είμαστε μαζί από τα 18, δηλαδή 6 χρόνια. Στο γάμο θέλαμε πολύ δικά μας άτομα. Τους φίλους μας και τους πολύ στενούς μας συγγενείς για να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είμαστε χαμηλών τόνων και οι δύο».

Άραγε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ζει ο ένας Αμερική και ο άλλος στην Ελλάδα; «Είναι δύσκολο αλλά θεωρώ πως κάθε απόσταση σε δένει περισσότερο με τον άλλο και ο έρωτας δυναμώνει. Γενικά είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Αμερική-Ελλάδα και Ελλάδα-Αμερική».

Παρόλα αυτά ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δε σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Θέλει να παίξει 2-3 χρόνια εκεί και μετά θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη», δηλώνει η σύζυγος του.

Η Αντιγόνη ασχολείται με την υποκριτική και τον χειμώνα συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Οι Πειρατές του Αιγαίου». Για τους επόμενους μήνες όμως θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της καθώς θα γίνει μανούλα: «Είχα κανονίσει καλοκαιρινή περιοδεία άλλα είμαι έγκυος και δεν μπορώ να ασχοληθώ αυτό το διάστημα με τα επαγγελματικά» δηλώνει αποκλειστικά στο blog μας.

GALLERY