Ποιος ποδοσφαιριστής απάτησε την σύντροφό του, αφήνοντας έγκυο την πρώην σύζυγό του;

Ποιος ποδοσφαιριστής απάτησε την σύντροφό του, αφήνοντας έγκυο την πρώην σύζυγό του;

Ένα παιδί είναι σίγουρα ευχάριστο χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν πατέρα. Αυτό το δώρο πήρε και ο Λι Γκρίφιθς, που τελικά όμως η δημοσίευση του ευχάριστου γεγονότος μάλλον πονοκέφαλο του έφερε.

Για την ιστορία, το πέμπτο παΐδι του Γκρίφιθς (μια κόρη) έφερε στο κόσμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η μητέρα των δύο ήδη αγοριών του ποδοσφαιριστή, η Λίνζι ΜακΚάρτνεϊ. Μικρή λεπτομέρεια στην ιστορία, η Λίνζι είναι πρώην σύντροφος του Λι, καθώς εδώ και αρκετό καιρό στη ζωή του, υπάρχει η νυν σύντροφος του η Κέιτλιν Μέλβιλ, η οποία έμαθε το… ευχάριστο γεγονός για τον ποδοσφαιριστή λίγο... ανορθόδοξα.

Συγκεκριμένα, σε ένα ποστάρισμα στα social media μιας τρυφερής φωτογραφίας του Λι και της Κέιτλι, εκτός όλων των άλλων κολακευτικών σχολίων για το ζευγάρι, προστέθηκε και το καυστικό σχόλιο- ανακοίνωση της πρώην συζύγου, που ενημέρωνε το κοινό και την νυν σύντροφο, για το πέμπτο παιδί του ποδοσφαιριστή και για τον… τρόπο που αυτό προέκυψε.

«Φαντάσου να έχεις αφήσει έγκυο την πρώην σου, να λες ψέματα στην καινούργια φιλενάδα σου για την κόρη σου και μετά να ποστάρεις φωτογραφία μαζί της στο Instagram», έγραψε χαρακτηριστικά η Λίνζι. Μιλάμε για το μπέρδεμα!

GALLERY