Τα πανάκριβα ψώνια της Μενεγάκη με Ματεό στο Μαρούσι και το τουπέ

 

Στο Golden Hall έκανε τα ψώνια της η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο πρίν μερικές μέρες όπως και την ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων σύμφωνα με το briefing news. Τα πανάκριβα δώρα μάλιστα που είχε αγοράσει η παρουσιάστρια γέμιζαν τσάντες και τσαντούλες αφού η οικονομική κρίση είναι άγνωστη φράση για την παρουσιάστρια που τόσο καιρό αποταμίευε ακόμη και τη νόμιμη κατά τα άλλα εισφορά του ΟΓΑ για τους τρίτεκνους.

Η παρουσιάστρια με τον αέρα του «δοξάστε με εγώ είμαι» περπάτησε στο εμπορικό κέντρο και δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα να μην το επισκεφθεί. Βλέπετε στα τόσα χρόνια της ενασχόλησής της με την τηλεόραση η Ελένη έμαθε να αγοράζει ακριβά, ωστόσο παίζεται αν έμαθε να ντύνεται. Ο πολυσυζητημένος Ματέο μάλιστα με το τουπέ του «εγώ είμαι δεν με γνωρίζετε» …» στεκόταν δίπλα στην ξανθιά Ελένη για να σιγουρευτεί ο κόσμος ότι ναι είναι το ζευγάρι της Σαρακοστής…Αφού έκαναν τα ψώνια τους και ήπιαν τον καφέ τους μεταφέρθηκαν σε άλλο εμπορικό κέντρο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και σε άλλα μονοπάτια…τι να πούμε άλλο. Να είναι καλά και να τα χαίρεται η παρουσιάστρια τα 90 χιλιάρικα καθαρά τον μήνα. Δεν το λέω έγω.

 

 

Το έχουν γράψει άλλοι πρίν απο εμένα…εδώ κολλάει ταμάμ το…«άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα.». Που άλλους τους χτυπάει η οικονομική κρίση αλύπητα και για άλλους τα μεσοπρόθεσμα, τα μνημόνια και το ΔΝΤ είναι λέξεις άγνωστες.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close