Μαρία Μπεκατώρου: Γιατί τρέμει απο πανικό λίγο πριν απο την πρεμιέρα της

Η Μαρία ξεκινάει. Και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να έχει επιτυχία. Αν και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σε κάποια από τα πρόσωπα που επέλεξε να είναι μαζί της τόσο πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

Αλλά αυτά θα τα πούμε και θα τα γράψουμε όταν με το καλό ξεκινήσουν.

Το ζητούμενο τώρα είναι να αντιληφθεί η Μαρία ότι μπορεί το όνειρό που είχε είκοσι χρόνια τώρα-να γίνει πρώτη παρουσιάστρια σε μεγάλο κανάλι- γίνεται πραγματικότητα αλλά ο γκρεμός της αφάνειας είναι στην ίδια ευθεία.

Γιατί μη μου πείτε ότι το your face sounds familiar ήταν η πρώτη εκπομπή που η Μπεκατώρου ήταν πρώτη… διότι πολύ απλά δεν ήταν πρώτη. Και οι γνώστες της τηλεόρασης καταλαβαίνουν τι εννοώ. Για σας που δεν καταλαβαίνετε εξηγώ. Αν το show δεν πήγαινε καλά σε νούμερα θα το απέδιδαν κάποιοι στο concept και δεν θα άνοιγε μύτη. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αν η εκπομπή δεν πάει καλά το χρέωμα θα είναι ολοκληρωτικά στη Μαρία. Και μοιραία μια τέτοια προοπτική θα την έφερνε εκτός μαύρου κουτιού και εκτός γραμμών της.

Αυτό τρομάζει την Μαρία. Την αγχώνει. Την πανικοβάλλει. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού με Καραβάτου απέναντι να σαρώνει, θα καταφέρει και πολλά. Καλά για αυτό το πράμα που παίζει στον Alpha ούτε λόγος.

Δεν το βλέπουν κάν… και πολύ καλά κάνουν.

Ωστόσο τα κόκαλα είναι πολύ συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο. Όπως και το budget της εκπομπής της Μπεκατώρου. Πολύ συγκεκριμένο λέμε. Χβωρίς καμία απόκλιση.

Μήπως τελικά εκεί στον ΑΝτ1 φτιάξατε μια εκπομπή διμήνου για να χρυσώσετε το χάπι σε κάποιους που χάθηκαν εξαιτίας της παύσης του Your Face;

Μήπως τελικά και σε αυτό το πλαίσιο βγάλατε μπροστά την Μαρία που κάποιοι θεωρείτε ότι είναι η πιο εύκολη να καεί;

Μήπως τελικά η Μαρία τυφλωμένη από την ονείρωξη του πρώτου βιολιού δεν βλέπει καθαρά το δίμηνο στοίχημά της ζωής της ή το βλέπει στιγμιαία γι αυτό και οι πανικοί;

Οψόμεθα…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα