«Μαλλιά κουβάρια» οι αποτυχημένοι συνεργάτες εκπομπής: «Ώπα. Να σου πω» (Βιντεο)

Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει η συγκεκριμένη εκπομπή κόπηκε και αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Tα νούμερα τηλεθέασης μόνο ικανοποιητικά δεν είναι για τον σταθμό, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει πάρει μια επικίνδυνη κατρακύλα. Προχθες το βράδυ οι συνεργάτες προφανώς επειδή νιώθουν «τηλεοπτικά άχρηστοι» διαφώνησαν σε έντονο ύφος και τα αίματα άναψαν. Όμως η αφορμή ήταν τουλάχιστον γελοία. Έτσι τα νούμερα δεν ανεβαίνουν. Το νου σας!

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η φωτογράφηση διαγωνιζόμενης που δεν άρεσε στην πλειοψηφία της κριτικής επιτροπής. Τα κορίτσια-μοντέλα -«παιδάκια άσχετα της κριτικής επιτροπής»- δεν είναι κρεατάκια να τα χρησιμοποιείται κατα το δοκούν! Είναι παιδιά με όνειρα που δέχτηκαν να παίξουν το παιχνίδι της εκπομπής για να κάνουν ένα βήμα παραπανω στην καριέρα τους. Τώρα αν η παρουσιάστρια έχει τον «ανθρωποδιώκτη» και η επιλογή των ανθρώπων της παραγωγής για την κριτική επιτροπή είναι απο μέτρια έως κακή, τότε είναι λογικό το αποτέλεσμα να είναι ερασιτεχνικό και ο κόσμος να γυρίζει την πλάτη στην λαϊκουριά σας.

Βρέθηκα στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες και έτυχε να παρακολουθήσω τα Κυπριακά καλλιστεία Σταρ Κύπρος, τα οποία προβάλλονται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του TVOne. Δεν κάθισα πολύ το ομολογώ. η εκπομπή έκανε μεγαλύτερες κοιλιές ακόμη και απο την δική μου κοιλίτσα. Κάποια στιγμή ένας στιλίστας κριτής και πανελίστας, κάποιος Νικόλας Ιωαννίδης, σε έντονο ύφος απευθύνθηκε σε μοντέλο υποστηρίζοντας πως δεν του άρεσε καθόλου η φωτογράφηση του καθώς η στάση του σώματος του δεν είναι σωστή. Επιπλέον έδειξε την δυσαρέσκεια του για τα σχόλια της διαγωνιζόμενης περί άδικης κριτικής. Στην συνέχεια ο αποτυχημένος τηλεοπτικά απο το πέρασμα του στην Ελλάδα Αλέξης Παπάς διαφώνησε μαζί του και προσπάθησε να παίξει το γνωστό παιχνιδάκι με το κοινό για να κερδίσει τον κόσμο. Και τότε ο στυλίστας εξοργίστηκε. Σιγά φιλαράκο μου… μη σκίσεις κανα μπλουζάκι με τόσα νεύρα. Σιγά. Δείτε το σχετικό βίντεο

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα