«Ψάξτε καλύτερα». Γιατί ο Τριαντάφυλλος ακύρωσε τις «φίλες» του Παντελή

Μπορεί να μην επιτέθηκε ευθέως ειδικά στην Μυρσίνη Αρναούτη που πρίν απο δέκα μέρες ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για μηνύματα που μαρτυρούσαν την επιθυμία του Τριαντάφυλλου να είναι ζευγάρι μαζί της, ωστόσο έδωσε το στίγμα του. Τόσο αυτός αλλα και η οικογένειά του επιβεβαιώνοντας τα επι μηνών ρεπορτάζ μας, υποστήριξε πώς ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ με την ατάκα «είναι σα να μας λέει ο Παντελής ψάξτε καλύτερα» ακυρώνει όσα έχουν πεί τόσο η Φρόσω Κυριάκου αλλά και η Μίνα Αρανούτη στις καταθέσεις τους.

Είναι φανερό πώς αναμένεται να ζήσουμε μια πολύ σκληρή δικαστική μάχη. Τα «Όπλα» της οικογένειας Παντυελίδη είναι πολλά. Και με αποδείξεις. Την ίδια ώρα ετοιμάζεται και το οπλοστάσιο των δυο κοριτσιών… απο τους δικηγόρους τους… προκειμένου κι αυτές να τεκμηριώσουν με επιχειρήματα και αποδείξεις και όχι απλά με καταθέσεις και αναφορές τους ισχυρισμούς τους.

Πάντως όσοι γνωρίζουν καλά τον Τριαντάφυλλο, είδαν χθές έναν πιεσμένο άνθρωπο που με το ζόρι μιλούσε… σα να ήθελε να πεί πολλά αλλά η ταπεινότητα και η συστολή του δεν του το επέτρεπαν…

 

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα