Χωρισμός Λιάγκα Σκορδά. Η Λίτσα Πατέρα και οι… άλλοι

Είναι δεδομένο πώς η μεταβατική περίοδος ενός χωρισμού είναι η πιο σημαντική. Και η πιο έντονη συναισθηματικά. Κι αυτό διότι καλείσαι να αλλάξεις μια καθημερινότητά σου… συνηθειες, πρόσωπα και να μπείς σε μια νέα λογική. Ανεξάρτητα αν για μεγάλο διάστημα ήσουν με τον άλλον… αλλά επι της ουσάις δεν ήσουν.
Για τον Γιώργο το ραδιόφωνο, το καθημερινό τρέξιμο με τα γυρίσματα και οι υποχρεώσεις… αποτελούν σανίδα σωτηρίας. Τα βράδια είναι ζόρικα… αλλά ξέρει ότι με το που θα αλλάξει σπίτι… θα προχωρήει την ζωή του.
Απο την άλλη στους διαδρόμους του καναλιού και πιο συγκεκριμένα στα «Κάππα Στούντιος» επικρατεί οριακή ησυχία. Πολλοί είναι εκείνοι που σέβονται το γεγονός και κρατούν διακριτική στάση. Δυο ωστόσο συνεργάτες της Σκορδά, έχουν ανοίξει το στόμα τους και έχουν βρωμίσει την ιστορία σε εφημερίδες και δημοσιογραφικά γραφεία. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Λιάγκας αλλά πρός το παρόν δεν θέλει να αντιδράσει καθώς οι προτεραιότητες είναι άλλες και πιο σημαντικές απο δυο κουτσομπόλιδες συνεργάτες της γυναίκας του. Συνεργάτες που και αυτός έχει την ευθύνη της πρόσληψής τους.

Η Φαίη απο την άλλη πολλές φορές έχει μείνει στο καμαρίνι της με την Λίτσα Πατέρα. Μια γυναίκα που έχει την εμπειρία να βοηθήσει με συμβουλές και προτάσεις. Για να καταλάβετε την διαφορά ποιότητας με άλλους, η Λίτσα ενώ γνώριζε ουδέποτε μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει. Τόσο στους ίδιους-Φαίη Γιώργο- αλλά και εκτός δουλειάς.
Ακόμη και τώρα που η Φαίη δείχνει να έχει ανάγκη την συνδρομή της, εκείνη κρατάει μια ασφαλή απόσταση καθώς γνωρίζει πώς η οποία εμπλοκή σε προσωπικές ιστορίες φερνει μόνο παρεξήγησεις και κόντρες…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα