Ο χοντρούλης δήθεν επιχειρηματίας ο μπούλης και το δάγκωμα σε τραγουδίστρια

Τι συμβαίνει όταν ένας χοντρούλης δήθεν επιχειρηματίας και δήθεν πιλότος συνεργάζεται για τα μάτια του κόσμου πάντα με έναν μπούλη επιχειρηματία της νύχτας γνωστό για τις «αρπαχτές του» τόσο στον χώρο των μίντια αλλά και του τραγουδιού; Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδανικό για τον πρώτο καιρό αλλά στο τέλος γελάει καλύτερα… ο τελευταίος.

Στην προκειμένη περίπτωση γελάει τόσο ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης που τον καταδίκασε. Αυτοί που δεν γελάνε ωστόσο με τα έργα και τις ημέρες του μπούλη επιχειρηματια που κυκλοφορεί με πούρα και το παίζει μεγάλος και τρανός είναι ένας ξενοδόχος στην Κρήτη, ένας μαντράς αυτοκινήτων και μια τραγουδίστρια. Τα τρία επόμενα θύματά του τα οποία και δάγκωσε μετά την αναστολή που πήρε απο το δικαστήριο με τον Αμανατίδη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο φάκελός του ήδη είναι σε Εισαγγελέα ασκήσεως ποινών καθώς έχει κάνει πολλά… Για να καταλάβετε… ο τύπος έπεισε μαντρά αυτοκινήτων στην Κρήτη να του δώσει 90.000 ευρώ για να του φέρει ένα τουριστικό λεωφορείο και εξαφανίστηκε. Τελευταίο θύμα του; Μια τραγουδίστρια κολλητή μέχρι πρότινος την τελευταίας συντρόφου του, την οποία και έπεισε να μπεί μπροστά σε μια εταιρεία με το πρόσχημα ότι τον κυνηγούσαν όλες οι αρμόδιες αρχές.

Το εξώδικό που έχουμε στα χέρια μας καθώς και μια σειρά ακόμη εγγράφων έχουν ηδη κατατεθεί στον Εισαγγελέα και είναι θέμα χρόνου ο χοντρούλης μαζί με το παρεάκι του να καθίσουν στο σκαμνί.

 

Γελάνε και και οι πέτρες…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα