Μόνο εδώ. Ο φόβος της Αθηνάς για το αυριανό μνημόσυνο του Παντελή

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος απο το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή και κανείς δεν μπορεί να πιστεψει πώς δεν είναι ανάμεσα μας. Ο πόνος της μάνας του είναι μεγάλος. Στα μάτια των αδερφών του και του πατέρα του, των συγγενών και των πολύ κοντινών φίλων του, μπορείς να διακρίνεις έντονα την στεναχώρια. Σα να θέλουν οι άνθρωποι να γελάσουν και να μην μπορούν. Η λέξη ευτυχία γι΄αυτούς έχει σβηστεί απο το λεξιλόγιό τους. Απο την καθημερινότητά τους. Απο την ζωή τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η οικογένεια Παντελίδη θα βρίσκεται αυριο απο τις 08.00 στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα και η εξόδιος ακολουθία του Παντελή προκειμένου να εξασφαλίσει τις συνθήκες για να μην συμβούν έκτροπά.

Ο φόβος για προβοκάτσια είναι έντονος και γι΄αυτό τον λόγο έχουν αυτοπροταθεί πολλοί φίλοι του τραγουδιστή να βοηθήσουν ώστε να μην συμβούν επεισόδια. Ο πατέρας του Παντελή, Σταύρος κάνει έκκληση: » Είναι μνημόσυνο. Όσοι θα βρεθούν στην εκκλησία και στο νεκροταφείο θα το κάνουν για να τιμήσουν την μνήμη του. Όχι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και καλό είναι όσοι έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους να σκεφτούν πώς αν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια θα σπιλώσουν τον Παντελή, χωρίς να καταφέρουν κάτι άλλο».
Είναι λογικό καθώς το μνημόσυνο είναι ανοιχτό και αναμένεται να βρεθούν στον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι…

Ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτε…

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα