Γίναμε μάρτυρες απίστευτου τροχαίου. Στην εντατική 22χρονη

Είναι από τις στιγμές που επαναλαμβάνομαι. Λεω και σήμερα πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στους δρόμους ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν είναι δύσκολο. Μια μόνο στιγμή αρκεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου από ένα και μόνο στραβοτιμόνιασμα. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τέσσερα αυτοκίνητα συνέβη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου 21/10. Και συνεργάτες του μπλογκ μου βρέθηκαν στο σημείο. Σύμφωνα με τις αναφορές τους αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος με συνοδηγό 22χρονη συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 36χρονος πατέρας.

Στα πίσω καθίσματα τα δυο ανήλικα παιδιά του. Η τρελή πορεία του αμαξιού του 23χρονου συνεχίστηκε και συγκρούστηκε πλαγίως με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Τέταρτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το μπροστινό μέρος το αυτοκίνητο του 23χρονου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 22χρονη η οποία σύμφωνα με την αστυνομία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Υπέστη θλάση εγκεφάλου, θλάση πνευμόνων και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη. Ο 23χρονος οδηγός μετά τον τραυματισμό του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι. Οι επιβαίνοντες των τεσσάρων οχημάτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείου οπού έτυχαν των πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια πήραν εξιτήριο. Εκτός των δύο ανήλικων παιδιών τα οποία κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους. Το συμβάν έγινε στον κύριο δρόμο Λεμεσού – Καλού Χωριού.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα