Βρώμα παντού. Οι αγγελίες- παγίδες, η παρουσιάστρια, οι εύποροι πελάτες και…

Η γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας και των social media έχει προσφέρει στον κόσμο την ευκολία της επικοινωνίας. Ωστόσο αυτή η «έκρηξη» που «έσκασε» ξαφνικά εδώ και μερικά χρόνια βρήκε τους χρήστες απροετοίμαστους και επιρρεπής στις παγίδες που κρύβουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα όταν αυτές οι παγίδες έχουν την απόχρωση του ροζ τα πράγματα δυσκολεύουν για τα καλά.
Νεαρά κορίτσια που έχουν όνειρο να ζήσουν την μεγάλη ζωή είναι τα εύκολα θύματα για τους επιτήδειους οι οποίοι «ψαρεύουν» online.
Τους τάζουν εύκολες δουλειές με παχυλό μισθό που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ και ως παραμυθάκι βάζουν μπροστά έναν παπατζή με μεροκάματο προκειμένου να εξυπηρετεί εύπορους γόνους, που υποτίθεται πληρώνουν 7000 ευρώ για «καυτές» φωτογραφίες κοριτσιών.
Η ιστοριούλα τους όμως δεν σταματά εδώ μιας και υπόσχονται και κέρδος 1000 ευρώ για κάθε νέο «θύμα» που θα βρουν. Κάτι σαν πυραμίδα δηλαδή… Προς το παρόν τα στοιχεία και τις συνομιλίες σας τα βάζω καλλυμένα. Ωστόσο θέλω να σας διαβεβαιώσω πώς έχουν πλησιάσει νεαρή παρουσιάστρια μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού… προσφέροντας της 200.000 ευρώ να φωτογραφηθεί και καλά γυμνή…
Σε λίγες ημέρες θα σας έχω τα πάντα…
Το θέμα δεν είναι απλό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που νεαρά κορίτσια έβαλαν τέρμα στην ζωή τους μετά την δημοσίευση γυμνών τους φωτογραφιών. Το νου σας…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα