Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ήταν τελικά το μπούλινγκ ή κάτι άλλο που έφερε τον θάνατο;

Είναι τόσο άδικο όλο αυτό. Τόσο ακραίο αυτό που έζησε ο Βαγγέλης και τόσο στενάχωρο για όσους μένουν πίσω. Όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά για όλους μας.

Ως πατέρας ενός μικρού παιδιού γράφω για ένα παιδί που θα μπορούσε να είναι και δικό μου. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω την δικαιοσύνη και πώς ένας «φάκελος κλείνει» νομικά εξαιτίας ενός πορίσματος ιατροδικαστή.

Μπαίνω σε έναν προβληματισμό που όλοι μας νομίζω έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Τι συνέβη εκείνη την ημέρα της εξαφάνισης. Μήπως τελικά δεν ήταν το μπούλινγκ αλλά ήταν κάτι άλλο; Μήπως εκείνη την ημέρα το παιδί έπεσε θύμα εκβιασμού απο κάποιους απο τους νταήδες που το έπαιζαν μάγκες με δανεικά αρχίδια;

Μήπως υπάρχει υλικό σε video ή ηχογραφημένο στο οποίο ο Βαγγέλης φαίνεται να είναι θύμα παραβατικής συμπεριφοράς;

Την Τρίτη στις 11:00 το πρωί πέφτει η αυλαία στην τραγική υπόθεση εξαφάνισης του  Βαγγέλη Γιακουμάκη, με την κηδεία του 20χρονου.

 

Ο νεαρός θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Αρμένοι στο Ρέθυμνο της Κρήτης. ‘Ηδη οι συγγενείς του έχουν αρχίσει να αποχωρούν από τα Ιωάννινα όπου βρέθηκε η σορός του.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι το τελευταίο παιδί που χάνεται τόσο άδικα!

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα