Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Αθηνά Παντελίδη: To ξέσπασμα και τα κλάματα στην πλατεία το Σαββατόβραδο

Αθηνά Παντελίδη: To ξέσπασμα και τα κλάματα στην πλατεία το Σαββατόβραδο

08 - Ιούν - 2016 8:51

Δεν περνά ο πόνος. Δεν σταματά. Και δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Μέχρι την τελευταία ανάσα της. Μέχρι να συνατήσει και πάλι τον γιό της. Εκεί στην γειτονιά της οικογένειας στη Νέα Ιωνία, όσο και αν η καθημερινότητα τους απορροφά, το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Και το πένθος ανυπέρβλητο.
Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη πονά πολύ και το περασμένο Σάββατο η κυρία Αθηνά, η μητέρα του, ξέσπασε σε κλάμτα για μια ακόμη φορά.
Εκεί στη γειτονιά της, εκεί που την συναντούν όλοι και της δίνουν κουράγιο. Όμως δεν άντεξε. Κάποια λόγια τη λύγισαν… Ντυμένη στα μαύρα, με 2—3 άτομα γύρω της, σκούπιζε τα δάκρυά της ενώ ο σύζυγός της… την κοιτούσε μέσα από το μαγαζί. «Άγγελο χάσαμε» της έλεγαν και το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο… Τι να πω… κουράγιο.
Αν αυτή η μάνα δν δικαιούται απαντήσεις, τότε ποια δικαιούται;
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Αθηνά Παντελίδη, Παντελής Παντελίδης | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση