Αθηνά Παντελίδη: Το πωλητήριο, η χυδαιότητα και το νέο τραγούδι του Παντελή

Είναι δεδομένο πώς μετά το τροχαίο του Παντελίδη και τις παραμέτρους του, πολλοί είναι εκείνοι που το παίζουν «γνώστες» άλλοι πάλι φοβούνται τις εξελίξεις και άλλοι είναι οι γνωστοί γραφικοί που το έπαιζαν παράγοντες όσο ο Παντελής ήταν ακόμη στη ζωή. Σημασία δεν έχει αυτό. Πάνω κάτω η ζωή ενός καλλιτέχνη με επιτυχία και προβολή αυτά υπάρχουν.

Ωστόσο αυτά που συμβαίνουν με την υπόθεση του Παντελή, πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια του γελοίου. Και το γράφω καθώς θεωρώ πώς για λόγους αρχής οφείλω να γράψω την αλήθεια. Αυτό το θέμα δεν έχει να κάνει με την υπόθεση. Εχει ωστόσο να κάνει με την προσπάθεια κάποιων να σπιλώσουν τόσο το όνομα του νεκρού αλλά κυρίως των ανθρώπων που άφησε πίσω του.

Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες ένα «θέμα» περί πωλητηρίου τραγουδιών, 100 και πλεόν, του νεκρού στην πιάτσα. Ότι δηλαδή ο αδερφός του Τριαντάφυλλος είναι έτοιμος να πουλήσει τραγούδι του Παντελή. Μάλιστα έχει κάνει ηδη συζητήσεις με την Θεοδωρίδου, τον Καρρά τον Πλούταρχο και άλλους.

Τι πραγματικά συνέβη; Η Θεοδωρίδου δεν έχει μιλήσει ΠΟΤΕ με την οικογένεια Παντελίδη, ο Καρράς έχει εξαφανιστεί μετά την κηδεία του «γιού του», ενώ ο Πλούταρχος δεν έχει καμία επαφή με την οικογένεια.

Η ίδια η μητέρα του Παντελή μιλώντας στο πρακτορείο που διατηρεί η οικογένεια στη Νέα Ιωνία έκανε λόγο για χυδαιότητες. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση. Δεν υπάρχει καμία επαφή με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Είναι χυδαίο και απάνθρωπο».

Κι επειδή το διασταυρωσα και πλεόν μπορώ να το γράψω.. σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου σε μια εβδομάδα περίπου θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι σε στίχους του Παντελή Παντελίδη απο την Αμαρρυλίς, το οποίο είναι βαθιά συναισθηματικό, εξαιτίας της σχέσης της ίδιας με τον Παντελή και όλη την οικογένεια, δεν έχει πωληθεί… δεν θα κυκλοφορήσει σε πρώτες μεταδόσεις, δεν θα έχει εμπορικό σπρώξιμο δηλαδή απο την καλλιτέχνιδα και μάλιστα θα κυκλοφορήσει απο το κανάλι του Παντελή στο Youtube.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα