Έσκασε τώρα. Κορυφαίο μοντέλο χώρισε λίγο μετά την γέννηση της κόρης της

Πρόκειται για ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό. Ένα κορίτσι ξεχωριστό. Έντονο… με πολύ παρορμητικό χαρακτήρα. Στο παρελθόν απασχόλησε τα media με τον τίτλο που πήρε στα καλλιστεία Star Hellas ως Miss Τουρισμός. Ξεκίνησε την καριέρα της με τους καλύτερους οιωνούς αλλά εξαιτίας της βρώμας του χώρου αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη σε παρεάκια και κονιόρδους.
Βλέπετε δεν ανήκει στην κατηγορία των εύκολων γυναικών. Εκείνων που όταν μυριστούν λεφτά τρέχουν πίσω απο τους φραγκάτους ωσάν σκυλάκια. Και μπορεί στο παρελθόν να έκανε λανθασμένες επιλογές με συντρόφους και να υπερεκτέθηκε αλλά πλέον ως μάνα μιας υπέροχης κορούλας μόλις 15 μηνών έχει βρεί το πραγματικό νόημα στη ζωή της.
Η Έλενα Kωνσταντινίδου χώρισε λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της απο τον Μάρκο Βιλανάκη και πλέον μεγαλώνει μόνη την κόρη της στο χωριό της. Η σχέση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της είναι άψογη και οι δυο έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα το παιδί τους.
Ο χωρισμός μπορεί να είναι νωπός αλλά σύμφωνα με φίλους του πρώην ζευγαριού είναι οριστικός. Η Έλενα πέρα απο μαμά έχει επιστρέψει πολύ επιλεκτικά στην δουλειά της ώς μοντέλο ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να κλείσει συμφωνία με πρακτορείο της γειτονικής χώρας.
Λογικό. Δεν υπάρχουν πλεόν πολλές γυναίκες με ύψος 1,80 καθαρό στην Ευρωπαϊκή πιάτσα… πόσο μάλλον με τόσο αρμονικά χαρακτηριστικά…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα