Έκοψαν την Πάολα απο τα Mad awards. Κάποιος την «εκδικήθηκε»

Παόλα ψάχναμε χθές και Πάολα δεν είδαμε πουθενά. Είδαμε και ακούσαμε ωστόσο πολλά μαϊμου απο σάμπλερ χειροκροτήματα… αλλά και συνολικη ένδεια αισθητικης στη σκηνοθεσία αλλά και στην ποιότητα του παραγόμενου τηλεοπτικου προϊόντος. Κι εκεί που περιμέναμε να δούμε την Πάολα να παραλαμβάνει το βραβείο της μαζί με την κόρη της αλλά και τις δυο εμφανίσεις της… δεν είδαμε τίποτε.

Ο λόγος; Η κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της δισκογραφικής εταιρίας της τραγουδίστριας με τους διοργανωτές οι οποίοι υποσχέθηκαν να κάνουν «δέκα πράγματα και έκαναν δυο» σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η ανηθικότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή στο σχετικό trailer που μεταδιδόταν από τον Alpha το πρόσωπο της Πάολα πρωταγωνιστούσε.

Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο θέμα τόσο στην ίδια την Καλλιτέχνιδα αλλά και στους συνεργάτες της με στελέχη του άλφα να νίπτουν τας χείρας τους λέγοντας πως εμείς «παραλάβαμε κονσέρβα. Δεν πειράξαμε τίποτε απο αυτό που λάβαμε». Τι έγινε λοιπόν; Κάποιος ξέχασε την Πάολα στο μοντάζ; Κάποιος το έκανε εσκεμμενα; Είναι προφανές πως κάποιος «εκδικήθηκε» την τραγουδίστρια κόβοντάς της στο μοντάζ.

Και το χειρότερο; Ήταν η πρώτη φορά που η Πάολα πήγε με την κόρη της. Κι αυτό δεν θα το συγχωρέσει η αοιδός ποτέ… και σε κανέναν….

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα